Amtest - no. 1 SMT distributor in Central and Eastern Europe
Cégünkről

Az Amtest Group Európa leggyorsabban növekedő disztribútora Közép-Kelet-Európában. Irodáink és munkatársaink cégünk teljes szolgáltatási területén elérhetőek Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában, emellett célzott termékekkel Horvátországban és Szlovéniában.

2015-ban jelentünk meg a Bolgár piacon, ahol 2016-ban jelentős bővülés várható.

Ezt a növekedést a tradicionális forgalmazási módszerekkel való szakításnak köszönhetjük, amely során a következő célokat fogalmaztuk meg:

  • „Hozzáadott érték" szolgáltatás, ahol az értéken, és a kiválóságon van a fő hangsúly
  • "Kockázat-mentes" partneri döntések, a Csoport minden tagja szigorúan összpontosít a folyamatok ismeretére, az új technológiákra és a "legjobb az osztályban" proaktív szemléletre
  • “Csapatmunka”, ahol a területi és iparági tudás megosztott az egész Csoport minden tagjával. A siker a mi “Brand”-ünk, amely a Csapaton alapul.

Ezen fejlődés elősegítésére, a Csoport által kialakításra került a Centre of Excelence budapesti központunkban, ahol folyamat fejlesztési szolgáltatásokat kínálunk partnerbázisunk számára, ezzel is támogatva a gyártás során előforduló kihívások megoldását.

Az Amtest Group szolgáltatási területén jelenleg több, mint 40 fős személyzettel rendelkezik (amelyből 17 fő folyamat mérnök), ISO 9000-2008 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Büszkék vagyunk arra, hogy a csoport számos tagjával hosszú évek óta együtt dolgozunk, ebből heten tagjai a “10 Év Klub”-nak:

Andy Taylor (Managing Partner), Tony Kollar (Operations Manager), Tomas Boda (Process Engineer), Petr Jambor (Process Engineer) Clara Petrica (Operations Manager), Gelu Stoian (Advanced Technology Specialist), Peter Dubravsky (SMT specialist)

 

Cégünk története:

 

Az Amtest Associates Limited-et 1973-ban alapította Peter Taylor és Miro Irgl Londonban, az Egyesült Királyságban. A cég a több, mint 40 évvel ezelőtti kezdetektől kizárólag a közép-kelet-európai országokban folyatta tevékenységét.

A cég neve az “AM”erican “TEST” rövidített formájaként alakult ki, a legkorszerűbb teszt eszközök élharcosaként vált ismerté a keleti blokk országaiban.

Az Amtest elsődleges víziója 1973 óta, a világvezető gyártók és berendezéseinek képviselete, szállítása, telepítése és ehhez kapcsolódóan teljeskörű támogatás biztosítása ügyfélei számára.

2000-ben a cég növelte a hangsúlyt az SMT piacon a már meglévő elektronikai összeszerelő partnerein keresztül, ugyanekkor megszüntette a Teszt és Mérési szegmenst.

2011-ben az Amtest Group megnyitotta Budapesten Centre of Excelence kapuit, illetve első alkalommal vett részt a Productronica seregszemlén. Itt került bemutatásra a cég jelenlegi arculatának meghatározó részét képező új színvilág és logó.


Az Amtest logó 2011 Szeptember 27. óta

Az Amtest Híd képviseli az általunk biztosított erőt, biztonságot és technológiai átjárót, amelyet gyártók és partnereink között képviselünk. Arculatunkban a bordó szín az eltökéltséget, a kék pedig a bizalmat jelképezi.


Az eredeti Amtest logó 1973-2011

Cégünk jövőképe is megújult a fejlődés jegyében, az értékesítés helyét az érték hozzáadás vette át, ahol a folyamat kiválóság, ismeret és munkamorál közvetíti alapvető "Elkötelezettség a Kiválóságért" értékrendünket.

2013-ban megnyitottunk új központunkat Budapesten, saját tulajdonú létesítményünkben.

FRISS HÍREINK

2020-04-30

Welcome to the team

We are proud to announce our newest team members Barnabás Szalai and Csaba Szabó.

2020-02-28

Nano Dimensions the world leading 3D-printing electronics company have teamed up with Amtest Group

Nano Dimensions the world leading 3D-printing electronics company have teamed up with Amtest Group

2020-01-16

Amtest Group and X-Treme Series sign exclusive distribution agreement

Amtest Group and X-Treme Series sign exclusive distribution agreement

ÜGYFÉLELÉGEDETTSÉG FELMÉRÉS

Mondja el nekünk, mennyire elégedett az általunk nyújtott szolgáltatásokkal!