Amtest - no. 1 SMT distributor in Central and Eastern Europe
Board Handling Equipment

e-Flex SMT Mycrosystems

Az e-Flex SMT Mycrosystems a Kelet Ázsiában készült leginnovatívabb és legmegbízhatóbb SMT (Surface Mount Technology) eszközök széles skáláját kínálja a partnerei számára. Céljuk, napról- napra növeljék jelenlétüket minden országban és ezáltal költséghatékony megoldásaik segítségével vevőik elégedettségét. A kínálatukban szereplő berendezések folyamatos fejlesztés alatt állnak, azok minél kifinomultabbá tételének érdekében. Kedvező árú, minden igényt kielégítő, a teljes SMT vonalat lefedő kínálatuk alkalmas minden felmerülő vevői igény kielégítésére.

A cég az ázsiai elektronikai ipar központjában Hong Kongban található, megoldásaik és szolgáltatásaik az egész világon elérhetőek.

Partnerei számára az e-Flex szakértő módon válassza ki az igényeknek leginkább megfelelő eszközöket és berendezéseket, így amennyiben szakértelem és költséghatékonyság kombinációja szempont, az e-Flex SMT Microsystems a legmegfelelőbb választás az SMT beszállítók kiválasztása során.

Termék adatlap:
e-Flex SMT Catalogue 2015

FRISS HÍREINK

2021-09-16

Üdvözöljük új kollégáinkat

Örömmel jelenjük be, hogy Stefanovics Richárd csatlakozott az Amtest Group magyarországi csapatához. Richárd 2021 szeptember16 -án szervizmérnökként csatlakozott a csapathoz.

2021-05-10

Új Nordson megoldások

Az Amtest Group és a Nordson kizárólagos forgalmazási megállapodást írt alá Szlovéniára, Szerbiára és Horvátországra vonatkozóan, mely a röntgenes vizsgálat, a bond- és anyagvizsgálat, valamint a röntgenes alkatrész-számláló termékek csoportját fedi le.

2021-04-18

Új Hanwha Techwin Decan S1

Amellett, hogy kategóriájában a legnagyobb teljesítményű beültető, a Decan S1 következő generációs ültetőgép akár 510 x 510 mm-es (szabványos) / 1500 x 460 mm-es (opcionális) PCB-ket is fogad, és akár 1500 mm (hossz) x 460 mm(szélesség) méretű PCB-ket is képes kezelni.

ÜGYFÉLELÉGEDETTSÉG FELMÉRÉS

Mondja el nekünk, mennyire elégedett az általunk nyújtott szolgáltatásokkal!